Møt Kjell Gulliksen- Prosjektleder Arkitekt & Innredning

Møt Kjell Gulliksen som jobber i ISONOR Industrier som nå er en del av StS laget- nærmere bestemt StS-ISONOR!

Det er fascinerende å høre Kjell fortelle om sin erfaring- den er massiv og imponerende, en ekte spesialist på sitt felt!

Kjell Gulliksen

Hvem er du?

Kjell Gulliksen. 61år og er prosjektleder innen Arkitekt & Innredning av LQ. Har 30 år innen denne disiplinen, hvorav 15 år innen cruiseskip i Asia, USA, Russland og Sør-Amerika. Utdannelsen min er egentlig innen elektro, men etter 10 år med elektrofaget så begynte jeg med hobbyen min, møbelsnekring og innredning. Gikk 5 år i lære på Lystad interiør i Sandefjord og jobbet på Color Line. I 1999 begynte jeg på Masa Yard i Turku Finland på de nye Eagle Class som da var de største skipene i Karibia. Har også lang tid i St. Petersburg med kanalbåter for Viking Line. Etter dette ble jeg hentet inn til Bilfinger for å ha ansvaret for total ombygging av Oseberg Feltsenter samt mange andre prosjekter for Equinor.

Les mer om erfaringen hans her: https://www.linkedin.com/in/kjell-gulliksen-72731255/details/experience/

Hva jobber du med? 

Nå jobber jeg med å innhente og tilrettelegge alt av innrednings-jobber for Vår Energi. Er også med på igangsetting av jobbene. Det jeg syntes er det viktigste, er å ha kontakt med bransjen og kunde-nettet. En spennende del av jobben er at det er behov for mange ulike løsninger og utfordringer som skal løses, alt i samsvar med kundenes krav og ønsker.

Hvilket prosjekt er du på nå og hvordan går det?

Akkurat nå holder jeg på med HAP Balder etter lang planlegging og oppbygging av timeskriver-systemet mot Vår Energi.

Hva drømmer du om?

Mine drømmer er at vi kommer inn på kontrakts-siden hos Equinor innen Arkitekt & Innredning. Et område det er uendelig etterslep av vedlikehold på. Og at vi har en styrket avdeling for å kunne levere til dette.

At arkitekt-avdelingen kan overdras til yngre krefter, og at jeg selv kan være ISO-leder på en offshoreinstallasjon de siste årene mine i yrkeslivet. Har vært stand-in flere ganger på dette.